• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen : Samen maken we een verschil.

Dizz.nl_Worldvision

Bij Dizz BV geloven we dat ondernemen meer is dan alleen winst maken. We zijn vastbesloten om een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen. Daarom stellen we financiën beschikbaar aan World Vision Nederland. Op deze manier sponsoren wij momenteel 10 kinderen in Sierra Leone.

World Vision is een wereldwijde humanitaire organisatie die zich inzet voor de bestrijding van armoede en onrecht. Ze werken in meer dan 100 landen en hebben decennia aan ervaring in het transformeren van levens en gemeenschappen.

Via het programma "Chosen" kunt u direct betrokken raken bij het ondersteunen van kwetsbare kinderen in landen waar dit dringend nodig is. Door een kind te sponsoren, geeft u hen niet alleen de basisbehoeften die ze nodig hebben, maar ook hoop en kansen op een betere toekomst. U kunt een tastbaar verschil maken in het leven van een kind en de hele gemeenschap waarin ze opgroeien.

Bij Dizz BV zijn we enthousiast over de impact die World Vision heeft en de mogelijkheid om samen te werken aan een betere wereld. We moedigen onze gewaardeerde lezers en klanten aan om ons voorbeeld te volgen en deel te nemen aan het programma "Chosen" van World Vision.

Laten we gezamenlijk werken aan een wereld waarin ieder kind de kans krijgt om te groeien, te leren en te bloeien. 

Samen kunnen we het verschil maken. Doe met ons mee en word een bron van hoop en verandering in het leven van een kind, ondersteund door de wereldwijde expertise en ervaring van World Vision.

Meer info over het Chosen programma van World Vision vindt u hier: Chosen World Vision | Verander de toekomst van een kind

Dizz.nl_WorldVision_1

Dizz.nl_Wolrdvision_2