• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

 

Levering slatwall in geheel Europa

Wij leveren onze slatwall panelen en slatwall accessoires door geheel Europa.

Normaal gesproken worden de panelen aangeleverd op pallets van 1210 (B) x 1240 (D) mm. De hoogte is afhankelijk van het aantal panelen dat besteld is.

U betaald nooit meer dan 1x de palletprijs. Voorbeeld; u bestelt 5 pallets met middenrekken. De totale kosten voor transport bedragen dan ook € 79,- voor transport door Nederland of € 94,50 voor transport door Belgie. Wij willen er zeker van zijn dan de goederen in goede staat bij de klant arriveren. Daarom besteden wij zeer veel aandacht aan een goede en deugdelijke verpakking.

Onze tarieven voor verzending zijn:

Pakketzending Nederland* : € 13,95 excl. BTW
Pakketzending Belgie : € 16,95
Palletzending Nederland* : € 79,00 excl. BTW
Palletzending Belgie : € 94,50

* Exclusief de waddeneilanden. Tarieven hiervoor op aanvraag ! 

Retourneren:

Bent u niet tevreden over uw aanschaf bij Dizz? 

U mag het product binnen 14 dagen, nadat u het hebt ontvangen, terugsturen. U kunt ons een e-mail sturen naar [email protected]. U dient het product binnen 14 dagen te retourneren. Zodra wij de producten hebben ontvangen, storten wij direct het volledige aankoopbedrag terug. De kosten voor de retourzending komen voor uw rekening. Tijdens de termijn die u heeft om te bedenken of u het product wilt houden, dient u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Specifiek voor de klant ingekochte producten en/of maatwerk kunnen niet retour worden gezonden.

Het retouradres is als volgt:

Dizz BV
T.a.v. Afd. Goederenontvangst
Gildenstraat 39
7005 BL  DOETINCHEM (NL)