• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Betalen kan bij Dizz op diverse manieren:

  • Online betalen
  • Contant bij afhalen goederen (pin apparaat aanwezig)
  • Bij vooruitbetaling (u ontvangt een proforma factuur van ons)
  • Onder rembours aan de chauffeur. Hiervoor brengen wij € 15,00 rembourskosten in rekening

Wij maken gebruik van Multisafepay. (voor meer info zie hieronder)

Bij Dizz kunt u veilig online betalen. Voor online betalingen maken wij gebruik van het beveiligde betaalsysteem van MultiSafepay. Betalen via MultiSafepay is extra veilig omdat uw rekeninggegevens altijd afgeschermd blijven wanneer u online betaalt.

Betalen bij Dizz kan via: 

- iDEAL (Nederland) 
- Bankoverboeking (Nederland & internationaal) 
- DIRECTebanking (Nederland, België & internationaal)

Buitenlandse klanten kunnen ook gebruik maken van: 
- Mister Cash (België) 
- Giropay (Duitsland)

BANKOVERBOEKING (Nederland & internationaal) 
Nadat u uw bestelling heeft geplaatst en bij afrekenen gekozen hebt voor Overboeking, ontvangt u van MultiSafepay per e-mail alle benodigde betalingsgegevens. Houdt u bij het overmaken van uw betaling rekening met een overboektijd van 1 tot 3 werkdagen. Zodra uw betaling is binnengekomen wordt uw order in behandeling genomen.

DIRECTebanking (België, NL & internationaal) 
Met DIRECTebanking kunnen bankrekeninghouders in diverse Europese landen, waaronder de Benelux-landen, realtime (d.w.z. op het moment dat de transactie is geslaagd wordt direct het door u verschuldigde bedrag van uw bankrekening afgeboekt en bijgeboekt bij de webwinkel) betalen op een wijze die lijkt op het Nederlandse iDEAL. DIRECTebanking biedt elektronisch betalen via internet aan waarbij u gebruikt maakt van de veilige en vertrouwde omgeving van het internetbankierenprogramma van uw eigen bank. U betaalt uw online aankoop op dezelfde manier zoals u normaal een internetbankoverboeking zou doen. Makkelijker kan het niet! Het grootste onderscheid tussen DIRECTebanking en iDEAL/Mister Cash is dat om van iDEAL of Mister Cash gebruik te maken uw bank één van de deelnemende banken moet zijn, terwijl bij DIRECTebanking het volstaat dat uw bank u een betaaloplossing via internet in de vorm van een internetbankierenprogramma aanbiedt. Dus de enige eis om via DIRECTebanking te kunnen betalen, is dat uw bank u de mogelijkheid biedt om via internetbankieren uw financiële zaken af te handelen. De dienst die DIRECTebanking aanbiedt, beperkt zich dus niet tot alleen de deelnemende banken.

MISTER CASH (België) 
Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. Mister Cash is een samenwerkingsverband van een aantal bekende en gerenommeerde Belgische banken. Met Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Om gebruik te maken van Mister Cash hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij Dexia, Fortis, ING, KBC, CBC, AXA, VDK Spaarbank of FINTRO dan kunt u direct met uw eigen bankpas in combinatie met de vertrouwde bankkaartlezer van uw eigen bank betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af met dezelfde, vertrouwde en beveiligde internetbetaalprocedures zoals u die gewend bent van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. 

iDEAL (NL) is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen in Nederland. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder bij ING bank, Rabobank, ABN AMRO of SNS Bank kunt u direct gebruik maken van iDEAL. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven, zodat we direct kunnen beginnen met het verwerken van de bestelling.

Veilig betalen met iDeal!